Effektiviser utleieprosessen med AreaSim – din ekspert på statlige/offentlige leiekontrakter og leietakere!

Effektivisering av prosesser, standard føringer og våre digitale løsninger endrer nå for alltid hvordan du som ansvarlig for utleie kan tilnærme deg utleie av kontorlokaler og konkurranser om nye leiekontrakter i fremtiden.

Du kan nå sørge for at selskapet du jobber for sparer store beløp i forhold til dagens tradisjonelle rådgiverteam og bruk av megler. At presisjon i leietilbud og plantegninger blir betydelig bedre er heller ingen ulempe, hvis du ønsker å beholde eksisterende leietakere og vinne nye leiekontrakter 🏆

Vi leverer alt du trenger til uteiestrategi og konkurranser; analyse og business case, leietilbud, gjenbruksvurderinger, arealoptimaliseringsanalyser og innplasseringsforslag basert på statlige virksomheters krav og behov. Spesielt med tanke på bærekraft,  konsentrasjonsarbeidsplasser og statlige virksomheters krav til sikkerhet. Du får skreddersydde planløsninger tilpasset fremtidens arbeidsplasser og statlig praksis, komplett med RFP og leveringsbeskrivelse med lydkrav ned til hver eneste vegg i lokalet. 📐

#AreaSim #KontorDesign #Leiekontrakter #StatligeVirksomheter#Eiendomssjef#Utleiesjef#Effektivisering #Innovasjon #FremtidensArbeidsplass#bærekraft

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *